anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mică problemă cu pc-ul.De fiecare dată când dau restart mi nu se mai aprinde monitorul, rămâne doar ledul care pâlpâie. Dacă opresc pc-ul si îl aprind imediat face la fel însă dacă îl las vreo 3-5 minute când îl aprind din nou îsi revine.Care să fie problema?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Verifica mufa dintre monitor si placa video inchide pc monitor tot si scoate din priza tot apoi baga intai pc-ul dupa aia monitorul dupa aia boxele si dai drumu in ordinea asta
pc si repede deschizi monitorul daca continua e clar una din astea :placa video defecta, placii video nu-i ajunge energia data de sursa, sursa este defecta sau monitorul este defect, eu zic sa mergi la service daca nu merge cum ti-am zis eu.

2 răspunsuri:
| marculescumihai a răspuns:

Am avut aceeasi problema.In primul rand trebuie sa stii ca problema e la monitor, mai exact cu transformatorii "sursei" monitorului.Sunt uzati. Trebuiesc inlocuiti, deci du-te la un service.Stai linistit nu costa mult.Eu am dat 40 Lei si mi-au inlocuti 6 transformatori. Daca mai vrei alte informatii lasa mesaj.

| єχcєєℓ a răspuns (pentru anonim_4396):

Placa video nu a avut nimic dar după ce i-am scos toate mufele si astea si-a revenit, nu mai am probleme cu restartul.Mersi manhappy