Daca ai acelasi tip de acumulator cu cel original si spui ca bateria singura tot mai tine, atunci s-ar putea sa fie o problema la circuit. Dar daca totusi ai luat acumulatorul de undeva la mana a 2a sau l-ai schimbat cu unul de la un alt laptop cu mufa asemanatoare, s-ar putea ca aici sa fie o problema de compatibilitate. Desi s-ar putea s anul intelegi de ce, la fel am patit si eu cu un vaio intr-o excursie, si pana nu i-am facut rost de acumulator de la Sony nu mi-a mers bine. (eu mi-l uitasem) Incearca sa cumperi unul original sichiar din reprezentanta daca ai posibilitatea, si asa o sa ai si o garantie la el.
Multa Bafta!
Si eu recent am laptop de 2 ani! si In ultimul Timp si mie mi se intamplase tot la fel! Cum am rezolvat? Am cumparat alta baterie! Si Problema Rezolvata! Asa te sfatuiesc si pa tine sa faci!
Acumulatorul e original, bateria are 3 ani vechime. O sa desfac bateria si o sa masor bateriile cu un multimetru sa vad daca e de acolo. Sper sa nu fie circuitul de incarcare de vina, dar daca e, cred ca o sa vand laptopul sa scap de el.
anonim_4396 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: