Mai incearca sa il formatezi are prea multi virusi, iar altadata sa te inveti minte si sa nu mai dai
Hmm, o treaba destul de urata, eu aveam un stick de 4 Gb si imi vede 4 MB pe el... in fine, pe alt stick tot de 4 Gb de la un virus imi vedea pe el un fisier de 120 si ceva de Gb! Asta chiar n-am inteles-o...
In fine, pentru inceput instaleaza un Antivirus calumea, daca n-ai bani sa-ti iei, poti donwloada varianta demo a lui Malwarebytes Antimalware, mi se pare cel mai bun anti malware existent, eu cu el n-am avut virusi timp de vreo 6 luni, asa, scoti stick-ul apoi si dai o scanare Full la tot hardul, pentru inceput ca sa te asiguri ca ai curatat PC-ul, apoi imediat cum inserezi stick-ul ii dai o scanare, apoi o formatare (sa nu fie Quick), oricum, s-ar putea ca acel virus sa infecteze fisierele executabile din Windows.
Oricum, deci zici ca e ca normal, fara virusi, dar ti-l vede de 70 mb, bun, virusul a disparut, nu mai exista (adica exista, orice fisier sters, ramane permanent pe stick, sau pe disk, doar ca nu poate fi accesat, sau executat, si cand pui alte fisiere acestea sunt scrise peste cele sterse, in fine, eu pe un card MicroSD de 8 gb, avea probleme cu sistemul de fisiere si nu mi-l mai vedea, dar am reusit sa recuperez de pe el! pana si fisiere sterse de cateva luni, dar nu mai avea aceeas denumire, pentru ca se pierduse tabelul cu locatiile fisierelor, in fine, chestile astea nu prea te intereseaza, dar le-am zis asa sa fie).
Bun
BUN
BUN
BUN
Deci, intra pe site-ul producatorului si downloadeaza un tool pentru formatare, s-ar putea sa zica ca e protejat de scriere, dar il bagi pe al PC si ar trebui sa isi revina, in cel mai rau caz, s-au ars din cipuri, de fapt cam toate cipurile si au ramas doar cele de control si cateva care formeaza aia 70 de mb... sti, mai bine te duci si te iei de vecinu tau pana iti cumpara alt stick
Salut!
Da ce anti-virus folosesti?
I-ati kaspersky si cu el cu siguranta o sa scapi la primul scan.
Dar varianta cu licenta nu trial.
O gasesti pe net si gratis fara s-o cumperi.
Bafta!
Da,ala sterge troienii, dar cu ceilalti ce fac? Nu pot sa tin un anti virus care nu ofera securitate peste toate.Le folosesc cand am o problema pe care nu o rezolv cu anti virusuri cum ar fi avg kaspersky bit defender...etc dar e destul de rar asta... Oricum, i-am dat stick-ul lu' tata sa il duca cuiva care lucreaza in IT si nu era nimic pe el.A facut boul ala caruia i-am dat stick-ul o setare cretina.
Da ma l-am folosit si pe ala.Nu folosesc doar 1-2-3 tipuri de anti virusi cand am nevoie folosesc mai multi.
YzuD întreabă: