| Daryus3k2 a întrebat:

Am o problema destul de mare la placa video, am un GTX480, stiu e veche dar până acum nu am avut problema cu ea.
De aproximativ o săptămână placa în idle atinge 80-90 grade si GPU Load de la 3% la 99% brusc cam după 5 minute după ce deschid calculatorul, înainte nu aveam probleme jucam GTA V cam 2 ore fără probleme și abia atingea 70 de grade, nu stiu ce sa fac, la procesor nu am probleme.
Dacă vreau să intru într-un joc merge cu 20 fps, va rog să mă ajutați.
Mersi.

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Ai curătat placa video de praful acumulat pe sistemul de răcire(de la praful de pe palele ventilatorului până la praful acumulat pe radiatorul procesorului grafic, da nu aiurea ci până la curat)?
Dacă ai făcut deja această operație, atunci e momentul să înlocuiești pasta termoconductoare de la proicesorul grafic al plăcii video. Dacă nu știi cum și mai ales nu ai cu ce atunci e necesar să duci placa video într-un service autorizat, atenție autorizat nu de cartier, pentru a i se efectua mentenanța conform.
Succes

3 răspunsuri:
| Daniel235 a răspuns:

Placa video e buna si acum, updateaza driver-ul de la ea si daca nu merge nici asta, reinstaleaza windows-ul.

| AdrianBoss17WOLF a răspuns:

Curat-o de praf, schimba pasta termica, daca nu te descurci duo la un service!

| DeyCj a răspuns (pentru Daniel235):

Da cum... laughing))
Dacă ceva nu merge la pc reinstalare Windows și totul se va rezolva(mit românesc ce trebuie distrus!), mai puțin problemele hardware...