Si,totusi,pe ce te-ai uitat si ai vazut ca ai gresit, daca pc-ul nu se deschide? Asa ceva trebuie facut de cineva care se pricepe la asta, nu de oricine.
Cascadorii rasului! Da fii atent, ca intai s-a uitat la videoclip si dupa aia a aplicat si el pasta! Deci iti dai seama cat de bine s-a uitat, de a pus pasta pe cooler...
Nici dupa dictare nu sunt in stare sa scrie!
Doar credeam ca aplicarea pastei termoconductoare pe cooler este aceeasi chestie cu aplicarea pastei termonconductoare pe procesor, mi s-a parut mai usor aplicarea ei pe cooler deci asa am facut... imi poti spune consecintele? adica o zi mi-a mers perfect dupa ce l-am stins si urmatoarea zi am incercat sa il aprind n-a mers, banuiesc ca s-a ars ceva? Multumesc anticipat!
Tu faci misto de tine! Eu doar ma amuz de cat sunteti de blegi! Nu am de unde sa stiu pana nu vad! Ca sa-mi dau cu presupusul si sa-ti dau un raspuns aiurea, mai bine nu ti-l dau!
Aici am explicat cum se pune pasta: http://www.epasystems.ro/pasta-termica-procesoare/
Ai si un videoclip acolo in care explica si omul ala cum se pune si de ce se pune asa!
anonim_4396 întreabă: