Salut, o cauza ar putea fi incalzirea excesiva. Iti recomand sa iti iei un program in care poti vedea temperatura atat a procesorului cat si a placii video. ( temperatura procesorului o poti vedea si din bios). Un program de acest fel ar fi CPUID hardware monitor. In cazul in care aceasta este problema ai putea sa cureti toate ventiloarele cat si radioatoarele si sa verifici pasta termoconductoare.
In ceea ce priveste CDRW, este ceva normal sa verifice daca este vreun CD introdus pentru a incerca sa boot-eze.
Depinde daca capacele unitatii tale sunt bine puse pe rama
Sau verifaca daca toate mufele de alimentare dela sura sa sunt bine asezate.
Dar mai poate fisi o cauza mai graza unitatea trebuie sa fie aseata intr-un loc feri de maini si de picioare adica sa nu fie lovita... ea nu va pati nimic daca face zgmote si eu am o unitate un pic ma slabuta si asa imi face si mie rare orima tureaza procesoru uneori e posibil sa aia un mers maai lent coolerul depinde si cat il ti tu deschis si daca ai un sistem mai slabut edeastepat sa iti faca asa pentru ca suporta un pic mai greu toate programele deschise, dar daca ai un pc mai doat cu rami buni de spesste un gb si placa video buna insemna ca necesita pasta termica conductoare sincertoate pleca de la cooler cand se incalzeste el asa face ureaza forteaza racirea procesorului... asta face sper ca te-am lamurit cat de cat daca nu i-ai pus pasta termica si nu l-ai curatat e de inteles ..de ce nu trebuie sa instalezi programe aiurea ca sa iti dai seama de strea lui sti vorba aia asculta inima unei femei si intelegi sare ei hahahaa ai grija de ia si ia o sa ti faca peplac Glumeam ma refer la pc-ul tau.
anonim_4396 întreabă: