| CyberDune28 a întrebat:

Am o tableta. Model: SM-T561. Versiunea Android 4.4.4. Nu mai merge google play. Sa-i declar decesul sau se mai poate face ceva?

7 răspunsuri:
| MIulia1997 a răspuns:

Google Play... Este un magazin digital pentru aplicații și jocuri pentru dispozitivele Android. Unele probleme pot apărea să nu poată accesa sau instala aplicații sau jocuri:

1. Contul tău nu este autorizat să cumpere - poți avea restricții de vârstă sau probleme cu metodele de plată asociate cu contul Google.
2. Google Play nu funcționează pe dispozitivul tău - pot exista probleme cu sistemul operativ sau configurația dispozitivului tău care împiedică funcționarea corectă a magazinului.
3. Actualizări ou date incorecte - uneori, actualizările sau informațiile serverului Google Play pot provoca glitches temporari.
4. Blocaje temporare sau permanente - în cazul în care comportamentul tău se dovedește a fi problematic sau fraudulos, pot exista sancțiuni impuse de Google Play.

| gabicoo a răspuns:

E veche de 8-9 ani! Veșnica pomenire.

| avril00dumb a răspuns:

Poti instala cam orice aplicații de pe internet, poți scrie numele acesteia și "apk" in search.

| doctorandus a răspuns:

Sincer Android 4: nu mai poti face nimic. Eu am un telefon cu Android 10 si din martie aplicatia bancii nu va mai functiona pe el.

| CyberDune28 explică (pentru avril00dumb):

Am cautat Netflix de exemplu:
Cerințe (Ultima versiune)
Necesar Android 7.0 sau mai recent

| doctorandus a răspuns (pentru CyberDune28):

Https://samfw.com/firmware/SM-T561 zice că poti face upgrade la Android 7.