Placa vido dedicata merge mai repede. Cea integrata folosete memorie de pe HDD care lucreaza mai incet.
Salut! Cea care este separata (de pe slotul pci express) merge mai bine, are mai multe optiuni. De ce nu o vinzi (pe cea dedicata) si cumperi una putin mai buna decat ce ai acum.
Cred ca poti din bios sa le folosesti pe ambele cand creste cererea de putere se completeaza una pe alta
Iar debitezi tampenii? Raspunzi de dragul de a raspunde? Am mai avut o discuitie pe tema asta! Nu stii, nu te baga, decat sa spui baliverne!
fac o poza la bios? iti arat dual GPU? si dupa o demonstratie cum lucreaza amandoua plus pentru filme full hd 4k imi intra procesorul si pentru mai mult ma ajuta placa video
Ai aceeasi placa de baza ca el? In plus asta e o mare prostie: "cand creste cererea de putere se completeaza una pe alta"!
Nu am aceeasi placa de baza dar fostul meu pentium 4 facea asta si am facut la multa blume asta pentru ca se putea
n-am eu o exprimare stralucita dar treabuia sa te prinzi despre ce vb
un fel de SLI sau CrossFireX
Persseuss intra aici iti faci cont si ai sa intampini doar profesionisti http://bit.ly/1woiCeh vb cu ei si te ajuta garantat
:)
Nu exista asa ceva! Singurul lucru pe care-l poti face in BIOS, este sa le setezi sa functioneze amandoua, dar de aici pana a se completa una pe alta e cale lunga!
Tiam mai explicat un fel de SLI sau corsfire intre procesor si placa video si se poate na nu se copleteaza una pe cealalta dar lucreaza amandoua deo data pentru performanta lucreaz in DUAL GPU
Nu e adevarat, lucreaza independent! Asta e misto ca poti sa-ti pui 3 monitoare!
Si in total 10 giga de memorie care o imparte cum crede el ca e bine