Buna
Este posibil sa fi rupt ceva tot incarcand si descarcand filme pe tableta.
Nu pe noi trebuie sa ne convingi daca esti vinovat ori ba, poate ar fi cine sa te duci in audienta, ori sa te adresezi unui cunoscator in reparatii gadgeturi si sa intrebi daca este posibil sa se intample din cauza ta ceea de ce ai fost acuzat.
O zi buna
Ameninta-i cu protectia consumatorului. Iar astia de la Orange zi-le ca pleci de la ei. Oricum astea cu contractele pe perioada determinata sint abuzive, e suficient sa vorbesti frumos si sa nu te stresezi. Balta are peste, daca vor sa te tina ca si client - si sigur vor, ca incet-incet le pleaca toata lumea la RDS si lor, si banditilor celorlalti, rezolvi cumva.
P.S. Ar fi totusi o idee sa iti intrebi si nevasta/alte persoane care ar fi putut umbla cu tableta, poate nu ai bulit tu tableta dar cineva care a pus mina pe ea a facut-o.
Nu decarcam pe tableta.
Conectam stickul pe care puneam filme de pe internet. Asa ma uitam pe tableta la filme de pe stick.
Ca sa ma duc la cineva sa vada care e problema nu puteam ca era in garantie tableta si aia vad daca a umblat cineva acolo si nu mai beneficiam de garantie.
Nevasta nu stie sa umble cu tableta. Alte persoane nu am in casa )
Dar e buna ideea cu protectia consumatorului.
Oricum, am citit acum pe internet.E plin de oameni tepuiti cu acest tip de contract de prelungire, la care ti se da o tableta.
Tableta Vonino Lenovo..este printre cele mai slabe facute de o firma de mana treia.din alea care au contract cu cineva din interiorul Orange sa le vanda.Dar se pare ca nu au piese de schimb la ele de aceea le cauta in coarne orice, ca sa nu le mai schimbe si doar tu esti de vina.
Teapa si gata.
Azi, cu stupoare, am realizat ca si fiica mea are o problema cu un telefon luat de la Vodafone, a mers o luna jumate si apoi s-a dus cu el la firma, si ce crezi ca a constatat? i s-a zis ca este umblat il el si ia rupt ceva unde baga cablul de alimentare..si telefonul este intact, deci nu a umblat nimeni.
Cred ca sunt vrajeli de 2 lei pentru a te descuraja.
I-am sugerat sa faca reclamatie, acum sa vada cand este libera sa faca un drum la protectia consumatorului.
Sunt prostii ca sa se scoata ei, dar incearca si suna la Orange la nr de clienti(nu la magazine) si explica-le problema si daca se trag pe fund baga faza cu plecarea de la ei sau cum zicea si kodrutz cu protectia consumatorului
Veste buna... dupa ce le-am zis ca renunt la ei dupa 12 ani de Orange, pentru ca mi-au facut schema cu tableta, seara am primit mesaj de la ei ca au rezolvat-o si o trimit prin curier...
Ehe...se putea repara de la inceput dar parca le ia mintile banul facut fara munca.
Asa e. Eu sunt la Orange de 12 ani si de abia acum imi fac probleme cu tableta.dar vad ca le-a venit mintea la cap. M-au sunat de trei ori.Le-am zis sa si-l bage undeva ca nu-mi mai trebuie.Platesc in continuare dar la terminarea contractului cu ei am inchis legatura cu ei.Ma duc la altii.
Si vad ca a avut efect. Mi-au trimis acum seara mesaj ca vine curierul cu tableta reparata. Incerca si cu Vodafon asa, daca e vechi contractul cu ei.
Ba frate, de Craciun eu am cerut o masina cu telecomanda si am primit o nevasta...nu putem avea ce ne dorim mereu...
Fabiana2R întreabă: