| Ana94 a întrebat:

Am probleme cu mess-ul.Azi am vorbit cu 2 fete care-mi apăreau offline şi ele mi-au zis că-s online. Le-am şters şi le-am dat add din nou şi într-adevăr erau online.Pe urmă am dat sign out şi am intrat înapoi, m-am pus pe online şi au mai apărut contacte online, deşi înainte să ies erau offline.

De asemenea, am încercat să downloadez versiunea de mess 11.5 (că am o versiune veche de 2 ani) dar nu a mers instalarea (nu mai ştiu de ce şi de aia am aceeaşi versiune de 2 ani). Merge 11.5 pe Windows XP? Sau doar 11?

Răspuns Câştigător
| DjDark21 a răspuns:

Astazi si mie mi s-a intamplat aproape la fel. Vorbeam cu doua persoane care erau Offline, iar ele erau online.Am facut la fel ca tine si, problema s-a remediat.Intradevar astazi au fost probleme cu Serverele de la Yahoo.Aceasta nu este o problema.Se va remedia

4 răspunsuri:
| dragos1294 a răspuns:

Da, y messenger 11.5 merge si pe xp, de aceea cred ca unele contacte iti apar offline din cauza ca nu ai o versiune mai noua, iti da vreo eroare la instalere de nu merge instalat?

| Zoro11 a răspuns:

Este posibil sa fie de la versiune. Da, merge pe XP, o am eu pe XP.

| Ana94 explică (pentru dragos1294):

Zicea "installation unsuccessful" sau ceva de genu'.Şi a mai scris ceva dar nu mai ţin minte.

| dragos1294 a răspuns (pentru Ana94):

Incearca sa faci o defragmentare si un cleanup la harddisk