| MitroKta a întrebat:

Am probleme cu wirelessul de la laptop. De cand mi-am instalat windows-ul din nou( win7 32-bit) nu mai am internet cand ma conectez la retele publice. Adica imi scrie ca e conectat dar am triunghiul acela galben cu! si mesajul No Internet Access. Nu stiu de la ce poate fi, driverele sunt in regula, stiu ca am mai avut odata problema asta dar nu mai stiu ce i-am facut, cred ca e din setarile de securitate. Poate cineva sa ma ajute cu vreun sfat?
P.S.: Scuze de "formularea informala" dar n-am stiut sa ma exprim mai elevat. Si inca ceva: daca retele sunt publice, clar problema nu e de la router. Si chiar daca ar fi nu am cum sa verific.
Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| Cosmyn96 a răspuns:

Uita-te la video asta:http://www.youtube.com/watch?v=7dqGBd9kctc dureaza mai mult daca stau sa-ti explic in cuvinte.

| MitroKta explică (pentru Cosmyn96):

Nu e asta. Stai linistit am cautat intai pe net inainte sa pun intrebarea. Aia e porcarie. Nu ajuta la nimic. O vazusem inainte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca sunt retele publice nu inseamna ca nu au parola. Mergi intr-un MAc cu net si vezi daca iti merge si ceri parola. Daca acolo merge e clar ca setarile de securitate sunt de vina.

| MitroKta explică (pentru anonim_4396):

Setarile mele nu?
Ma gandeam eu... dar nu stiu care. Am umblat la firewall, dar nu s-a schimbat nimic, poate ca windows defender are vreo legatura cu asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parola pentru WIFI poate fi de 4 feluri. verifica protocoalele, invata despre ele si apoi incearca sa te conectezi gratis.