Ti-am mai scris. vad ca ai posibilitatea sa scrii. ai un pc sau un telefon, nu stiu. scrie in mesaj privat o adresa de yahoo ca sa pot vorbi cu tine si o sa te ajut sa iti instalezi un sistem operativ folosit de majoritatea utilizatorilor internet. vorbim in seara asta in cazul in care te intereseaza.
Ce bine ca incerci sa refaci povcestea cu cosmin din Timisoara care habar nu are cine sunt eu, si ii pasa cam mult de viata mea ca vede el si imi umbla pe telefon. Cand 1.nu am telefon, l-am spart sa va fac fericiti 2. nu am prieteni si tu stii foarte bine ce viata am eu 3. ce altceva sa vorbesti ma nene cu mine? 4. nu am stick, n-am de unde lua, n-am telefon ba! 5 ce adresa de yahoo mai vrei ma? 5. da ba sunt saraca aia care viata coasta prea mult, ca asta e tatal care mi l-a dat dumnezeu si uite-ma, ma vait de cum mi se strica gunoaiele, inca si acum de atatia ani.
Buna din nou. nu o sa iau in seama faptul ca jignesti fara sa gandesti. daca asa ai fost educata...cred ca e de prisos sa spun ceva rau la adresa ta. ai cerut ajutorul si ti-am oferit o varianta. insa tu nu ai nevoie de asa ceva. esti o ignoranta. si probabil de aceea iti merge cum iti merge.
nu ai nici macar bun simt. ma refer la "ma". incearca sa fii mai cizelata altfel o sa te marginalizeze in toate locurile, pe net si in viata reala.
si in ultimul rand, da adresa de yahoo unuia de teapa ta. pentru mine esti la un nivel mult prea jos. nu cred ca meriti vreun ajutor.
bafta. nu te chinui sa scrii iarasi baliverne. nu o sa-ti citesc prostiile.