))))))))
As pune 999 de spatii de ras cu ce prostie spui tu. Tu crezi ca downgrade-ul il face orice copil care a vazut 3 prostii pe net?
Ei bine, uite ca tu nu ai cum sa faci downgrade la 3.55. De altfel nu poti sa faci asa ceva acasa dupa nici un tutorial din lume. Iar la superslim nu mai zic, acolo e total imposibil sa faci asa ceva.
1primul rind nu sunt copil dar am fost la persoana care se ocupa cu asa ceva, dar insasi super slim are o sistem. mai avansata si trebuie flash e3, dar nu stiu de unde s-o cumpar
1 rind nu sunt copil, si la ps super slim poti face asa ceva doar ca el are o sistema mai avansata, trebuie doar flash e3 si o persoana care are experienta in asa domenii
Dada, vise cine oi fi tu. Ramai si viseaza tu downgrade cu e3 la superslim. Cand ai sa faci tu downgrade cu e3 la superslim, sa ma anunti si pe mine, ca pana acum nu exista asa ceva la SS>
Https://www.youtube.com/watch?v=Zvjmge1FucE ceea ce mi trebuie si exista de mult
Succes . Nu te ajuta cu nimic upgrade-ul ca e oficial. ma rog, cand ai sa ai tu cfw pe ps3 si modarea la care visezi, sa imi dai si mie mesaj ).
anonim_4396 întreabă: