Cred ca tu ar trebui sa raspunzi la cateva intrebari. ca nu prea am inteles nimic
1) Pe ce ai reinstalat Windows-ul?
2) Care este problema? Se blocheaza?
3) Ai formatat partia C inainte sa-l reinstalezi sau tot HDD-ul? (daca ai formatat doar C-ul poate ai luat un virus ceva care iti reinfectaza PC-ul de fiecare data... si se afla pe D de exemplu).
Careva din piese are o defectiune
acel tehnecian nu este profesionist,ar fi bine sa apelezi la un service specializat in domeniu
dar poti inceca si tu
de exemplu
schimba hardu cu al fratelui tau
sursa
placa video si vei vedea care din ele este de vina
apropo,cand se blocheaza apare eroare?
cum se comporta atunci cand se blocheaza?
cum il reanimezi?
de exemplu,asculti muzica si se blocheaza, se mai aude muzica cand este blocat?
ziceai ca scoate niste sunete ciudate, coolerul?
parerea mea este ca e de la hdd
daca ai garantie la el nu umbla la el ca pierzi garantia si zile lor sa til repare, ca nu este de la windows
apropo, in bios nu ai umblat?
mai incearca si asa
intra in safe mode network si stai acolo o zi 2 pana se blocheaza
sa vezi daca si acolo se blocheaza
Cu hardul si placa video nu pot sa ma bag,e inca i garantie calculatorul nu e doar de cateva luni,iar cand se blocheaza nu apare nici o eroare absolut nimica,ramane desktopul asa cum e cu tot ce are deschis, clicul de mouse dispare, nu merge de pe absolut nici o tasta sa ii dau un refresh, sau back sau exit si l-am lasat o perioada sa vad daca isi revine dar nimic, de reanimat doar sa ii dau din butonul de la calculator restart sau il inchid si il deschid iar.Pai ori ma uit la canale online, ori la un film descarcat din calculator si nu se mai aude nici un sunet din eventualele programe deschise, doar un zgomot ca un fel de turatie sau asemanator cand atingi cu capul jack de mufa metalul de carcasa de langa intrari de baraie tare.De bios nu am ce umbla ca nu are nici o actualizare.Si faza cu safe mode la ce ma ajuta daca se blocheaza asa? Se poate sa nu fie cablul HDMI cel corespunzator?
Daca zici ca face urat cand se blocheaza poate fi de la hard disk, instaleaza-ti HD Tune si te uiti la Health, daca ai prea multe chestii cu Warning de la el este.
Vad acum ca ai zis ca se aude ceva gen o turatie. 100% este de la HDD, este singura piesa care are parti mecanice.
Dar inainte sa dai vina pe hard, intri in Control Panel, dai acolo la search "power" si apoi da pe "Change power-saving settings", da-l pe High Performance si in dreapta scrie "change plan settings", dai pe el, apoi pe "change advance power settings" si te uiti la "Hard Disk" si daca la "Turn off Hard disk after" scrie vreo 10 minute sau 15, tu scrii acolo "never" si dai enter si ok. Dar normal trebuie sa se redeschida HDD-ul cand misti mouse-ul.
Dar daca acolo scrie never de la inceput este de la hard disk. dar sunt sanse de 50% sa fie de la prostia aia cu turn off hdd pentru ca cel la care ai dat PC-ul pentru 2 zile a downloadat mult, chestia asta forta hardul sa nu intre in idle.