| ___rCbz a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru cei cunoscători si priceputi in domeniu, am o problema la pc de ceva timp si in timp ce ma joc totul este ok nu am probleme cu fps urile sau ceva de genul si nici cu temperaturile de la procesor sau placa video, prezicez ca am un i7 6700 cu amd rx 6600 si vreau sa spun ca dupa un anumit timp in care ma joc pc ul se inchide automat si se reaprinde singur fara sa ii fac nimic, problema ar putea fi de la sursa sau de la placa de baza?) Il voi trimite la reparat dar is curios care ar fi cauza pentru ca asta se intampla in mare parte doar cand ma joc si banuiesc ca ar fi sursa.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Din ce spui, e o manifestare a supraincălzirii sistemului (răcire dificitară sau suprasolicitare)

| ___rCbz explică (pentru sierra1):

Nu ar avea cum, sunt 6 coolere + ca e prea devreme are 2 luni

| NLS a răspuns:

Ar putea fi ambele, dar mai degraba sursa.

Asta daca esti SIGUR ca dintr-un motiv sau altul nu se supraincalzeste procesorul sau placa video.
Ai testat cu un fisier de log, generat cu GPU-Z sau HWinfo?
Trebuie sa citesti temperaturile in timp ce te joci, nu cand deja ai iesit din el, si asta poti face doar cand ai mai multe monitoare, sau cand inregistrezi un log din programele mai sus amintite.

| ___rCbz explică (pentru NLS):

Da, am verificat pe hwinfo si e in regula si procesorul si placa vid in schimb cand m-am jucat nu