Ai laptop marca Packard Bell si ce configuratie ai la el? Aia este cel mai important! Si cum draq te-ai plictisit de Windows 7 Ultimate? Este cel mai bun sistem de operare din toate sistemele existente pana acum. Poate ai o configuratie slaba la laptop si se misca windows-ul mai greu s-au nu ai optimizat windowsul care il ai acum instalat, cum trebuie->nu l-ai intretinut! Asa pentru tine, Windows 7 Ultimate costa 300 euro.
Ia-ti Windows 7 tiny, eu il folosesc pe laptop si mi-a mers mult mai bine decat cel normal
Poate Windows 7 Ultimate costa 300 euro, dar eu nu l-am cumparat. Mi l-a piratat cineva. Si poate ca nu ma pricep la asa ceva, de asta intreb aici, cand nu sunt intrat in nici-un program imi consuma 1.10 Gb din ram. Am 3 Gb la ram. Din cate stiu procesorul este varza. Si la alti prieteni am auzit ca la ei fara sa intr in nici-un program le consuma in jur de 300-400 Mb. Ce poti sa spui despre asta? Ma insel eu la ceva?
Daca ai sa citesti aici ai sa iti dai seama ce necesita un windows 7: http://www.tutorialepc.ro/cum-se-instaleaza-windows-7.html