Pentru asta avem nevoie de mai multe detalii. Cum ar fi: ce fel de conexiune ai la internet? pppoe sau dsl? adica, trebuie sa bagi un username si o parola sau merge direct, fara sa faci nimic?
Daca iti e mai simplu, trimite-mi un mesaj si iti explic ce trebuie sa faci - daca nu, posteaza aici detaliile care le-am cerut mai sus, pentru ati putea da un raspuns.
Nu selecta nimic.
Gaseste in start menu sau pe desktop, "Terminal". Deschide-l.
In el, scrie: sudo pppoe config
Citeste mai mult despre asta, aici -> http://forum.ubuntu.ro/viewtopic.php?id=3416
Desi e pentru ubuntu, se aplica cam acelasi reguli. Singura diferenta e ca in sabayon, fiind derivat din gentoo, nu e pppoe-config ci pppoe-setup.
Mult succes! Daca ceva nu e clar, da-mi un mesaj sau posteaza aici.
Nici nu trebuie sa iti apara. Citeste cu atentie raspunsul meu anterior - trebuie sa gasesti o aplicatie care se numeste "Terminal", aia e ca un fel de command window, in aia trebuie sa scrii "sudo pppoe-setup", fara ghilimele, bineinteles.
Am internet de la rds prin cablu... cu parola si user dar nu stiu ce sa selelctez. acolo unde zice 3g... wifi. ect.
Nu imi apare cand ma vreau sa il connectez trebuie sa selectez dintre : wired, wireless, mobile brodband, vpn si dsl...