| AdrianCXD a întrebat:

Am si eu o problema cu sistemul de operare, am windows 7 ultimate 64 bit, sonorul merge sacadat in unele videouri cu fullscreen (cele de la creative monkeyz). Sonorul face la fel si mai apare si lagul in jocuri mai vechi cu care nu aveam probleme (cum ar fi Spore). Chiar cred ca e de la windows. Am 4 gb ram si nu trec la xp 32 bit pentru ca imi vede doar 3, iar pe 64 bit am auzit ca nu merg decat putine jocuri si programe. Deci, imi puteti da un link pentru un windows 7 bun?

3 răspunsuri:
| Gas a răspuns:

Placa video ii slabutza si la filme de calitate inalta (HD 720i sau Full HD sau 4K) iti cedeaza placa si nu poate sa redea filmuletul la adevarata lui calitate.

| AdrianCXD explică (pentru Gas):

Am placa video Nvidia 9500 gt 512 mb, si daca e in fullscreen face lag si pe cea mai proasta calitate. Daca nu e in fullscreen, merge perfect pe orice calitate. Windowsul pe care l-am instalat face putine probleme cu sonorul si la varul meu care are un laptop foare foarte bun (acelasi dvd de instalare), deci de la windows e problema.

| Gas a răspuns (pentru AdrianCXD):

512MB pe cat? pe 128MB? incearca sa instalezi ffdshow il gasesti daca dai un search pe google vezi daca se misca mai binisor.