| 1123456789 a întrebat:

Am si eu o problema cu un iPhone 6, de cand am instalat ultima versiune de iOS 10.2(acum 2-3zile) cand intru aproape pe toate aplicatiile de socializare se blocheaza si efectiv telefonul se stinge si se reaprinde. mi se intampla asta de minim 20ori pe zi. Ce este de facut in acest caz? Sa il duc de unde l-am cumparat adica de la Altex in garantie sau?

Răspuns Câştigător
| nuestenimic a răspuns:

Wa tu gandesteste de ce merge greu la versiunea care la-i actualuzat e prea mare Pentru iphone 6 trebuia sa-l lasi cu softul care al avea acum ai sa regreti ca ai facut asta deja regreti si nu ai ce sa mai faci fiindca nu mai poti reveni inapoi la ios care La avut si sa-ti mai spun ceva si tu si altii le actualizati faceti o prostie le stricati practic si alti cu iphone 5 cu ios 10 ce naiba Sa te inveti minte ca ai facut o greseala orice device ca este vorba de Android sau ios daca ai depasit cu actualizarile la-i *** practic si daca ati iei iphone din nou uitate care a fost versiunea din fabrica si vezi sa nu fie actualizat mai mult de 2sau3 ori ca nu o sa mai mearga bine iti spun ca cunosc sistemul de operare

7 răspunsuri:
| AndreeaXyzzz a răspuns:

Hmm sincer al trebuii sa-l duci la garantie deoarece nu este din cauza telefonului. iphonurile sunt grozave! Fundita?

| 1123456789 explică (pentru nuestenimic):

Asa e aici ai dreptate. Si ce pot sa fac ca efectiv nu este greseala mea, e totusi greseala lor. Merita sa il duc in garantie si sa vad daca pot rezolva ceva sau?

| nuestenimic a răspuns (pentru 1123456789):

Asta nu stiu dar si eu am avut iphone si nu se mai poate reveni la Ios-ul care la avut eu zic sa incerci sa-l duci la garantie dar e imposibil sa faca ceva asta nu e greseala lor e greseala noastra fiindca citim prostiile alea ca-l face sa mearga bine si-l face mai stabil asta nu o sa se intample nicioadata al actualizezi o data de doua ori dar daca ai depasit limita e regretabil

| nuestenimic a răspuns:

Si inca ceva daca o sa ti-l faca te rog sa-mi spui daca ai rezolvat ceva si sper Sa-ti poata sa-l repare BAFTA

Ai perfecta dreptate! Dar toata lumea ar vrea gen sa aiba ceva nou chiar daca nu e produsul nou de la Apple dar macar interfata adica ios ul rolling on the floor. Eu o sa ma duc astazi la cei de la Altex si sa vad ce se poate face. Oricum sunt sigur ca o sa mi-l ia si il trimit in garantie 1-2sapt gen si dupa ramane de vazut daca mi-l schimba sau il resofteaza

| nuestenimic a răspuns (pentru 1123456789):

Ceva nou si rau nu dar Interfata IOS-ULUI ramane aceeasi cu doar mici schimbari si sa ai noroc

Daca rezolv ceva iti spun, oricum acum plec cu tlf si actele si il las la ei o sapt cat dureaza si dupa sa vedem ce si cum