| YyoNuUtTT a întrebat:

AM si eu o problema mare la pc cum se explic mai bine
AM FIr de internet tras in casa cand vreau sa conectez firul in unitate in slot acesta nu functioneaza/nu merge / nu se aprind beculetele alea mici /! dar cand conectez un shwici sau router acele beculete se aprind! ce trebuie sa fac ce trebuie sa instalez RAPIDD OFER FUNDA Va rogg

6 răspunsuri:
| lastOne a răspuns:

Lasa cablul bagat in mufa de la PC 1 min... multe placi de retea "se trezesc" mai greu. Daca varianta asta nu functioneaza verifica in BIOS sau in Device Manager ca placa sa nu fie dezactivata.

| MozZatY a răspuns:

Verifica in control panel sau device manager daca iti vede adaptorul de retea. Daca nu, instaleaza driverul

| YyoNuUtTT explică (pentru lastOne):

Cum sa zic nu am placa de retea e placa lui originala sau cum sa zic eu n-am placa de net e portu ei original etc in mine Ms

| YyoNuUtTT explică (pentru MozZatY):

Daca mai putea ajuta sa gasesc acel driver! pe net cv un ajutor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuia atunci cand ti-ai tras fir cu internet sa rogi acei oameni sa-ti instaleze. Ma rog, acum poti descarca slimdriver de pe alt net sau cu un modem de internet si apoi sa scanezi de driverele necesare cu acel program.In dreptul fiecarui driver detectat, ai ptiunea de update. faci update la toate.Trebuie sa-ti gaseasca si driverele de retea si altele.

| MozZatY a răspuns (pentru YyoNuUtTT):

Presupun ca ai placa de retea integrata, zi-mi ce placa de baza ai sa te pot ajuta