| Daniel_Tudoran_2000 a întrebat:

Am si eu o problema. Nu imi merge sunetul la calculator in stape la placa audio de pe placa de baza si am Windows 7(deci driverele sunt intalate automat). Vreau sa mentionez ca pe Windows XP sunetul merge. In fata jack-urile pentru casti si microfon s-au largit si nu mai stau deci nu prea pot sa le folosesc.
Sa cumpar o placa audio speciala la 30-50 lei, sau ce sa fac sa functioneze? Multumes.

4 răspunsuri:
| Daniel_Tudoran_2000 explică:

Scuze pentru greseli e ora 4:25.

| Gabi05 a răspuns (pentru Daniel_Tudoran_2000):

E ora 1:47, a luat-o ceasul tauinainte.

Iar in legatura cu problema ta, driverul audio, chiar daca e instalat probabil e instabil-varianta beta si de aia nu iti functioneaza.

Fie cumperi o placa la 150-200 lei, pentru ca cele la 50lei sunt mai proaste ca integrata, fie treci inapoi pe windows xp.

| itsoft a răspuns:

Pai prietene niciun windowsu nu iti instaleaza automat drivaru respectiv pentru modelu placi video, audio, modem etc. El instaleaza doar provizoriu drivare. Asa ca du-te pe sitesu producatorului placi de baza si ia de acolo drivarele respective pentru sunet. Daca nu te descurci cautama pe ID:itsoft_2011

| Daniel_Tudoran_2000 explică (pentru Gabi05):

Eii scuze la mine la pc era ora 4:25. Eu nu mai am treba cu ceasul daca sunt in vacanta. Nu ma mai intereseaza ceasul.