| gabi11000 a întrebat:

Am si eu o problema, prietenei mele ii apare doar o bifa pe whatsapp cand dau mesaj dar apare si activa in acelasi timp si nu are sens. Eu ma gandeam ca este intr-o conversatie cu cineva, dar eu nu am mai intalnit asa ceva si dupa ceva timp apar doua bife.
Dar nu apare ca si cum s-ar fi uitat la mesaj chiar si cand e o bifa chiar si doua.
Dau funda cine imi poate spune. Multumesc

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum am mai spus, poate fi bug-uita aplicatia(fie la tine fie la ea), poate fi reteaua, poate fi memoria incarcata. Reinstaleaza aplicatia, dai clear cache inainte si vezi ce se intampla. Faptul ca apare ca este trimisa peste cateva zile insemna ca totusi functioneaza si nu ai fost blocat, cel putin asa cred. De obicei cand esti blocat de persoana respectiva ramane la o singura bifa dar daca nu ma insel nu ai putea sa vezi ce status are daca esti blocat.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O bifa inseamna ca mesajul a fost trimis, 2 bife inseamna ca mesajul a fost primit, 2 bife albastre inseamna ca mesajul a fost citit, si probabil ignorat. Daca are doar o bifa fie nu a ajuns mesajul inca la ea fie este bug-uita aplicatia.

| gabi11000 explică (pentru anonim_4396):

Eu am zis ca apare doar o bifa si apare conectata pe wp, cum este posibil sa fie conectata dar sa nu i se livreze mesajul?

| ReignForest a răspuns:

Poate acea persoană e într-o zonă unde nu are semnal sau invers

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poate te a blocat si gata nu i apar mesajele tale.