Greu vei gasi display (si va costa cat jumatate dintr-un televizor nou, la care se adauga si manopera).
Mai bine cumpara-ti alt TV, nou.
Aici îl găsești la 1000 lei, funcționabil: https://m.olx.ro/d/oferta/samsung-ue40h7000-IDhJ2Iy.html
Salut anonimg
am studiat anuntul postat de tine, ca am "defect de fabricatie" sa zic asa, ma uit si imi dau seama de oameni aproape instant
Tipul care vinde pare un dubios de la bun inceput, zice in anunturi "Nu solicitati poze sau informatii pe WhatsApp sau alte canale de comunicatie." cine vinde este deschis nu "introvertit" si ascuns, eventual sa foloseasca si sa cripteze pe cat posibil, cheia in comert este sa fii deschis nu pe modul ascuns!
Pozele anunturilor sale sunt descarcate de pe net si nu facute poze cu produsele reale asa cum este normal.
Vand si cumpar de mai bine de 15 ani din online (de pe vremea cand eMAG erau 1-3 parliti care vindeau intr-o garsoniera), imi cam dau seama de oameni dupa cum descriu un produs.
Asta e un tip dubios! Am intalnit multi de astia!
I-le-am citit și pe cant. L-am urmărit din luna mai a acestui an. Am intrat în dialog cu trei consultanți de pe două site-uri de vânzări de electronice. Ba m-am dus și-n cele două mari magazine (Fla... și Alt...) și toți mi-au scris și zis că are înregistrare doar pe hard. Credeam că ești profesionist și nu doar pasionat de a scrie răspunsuri. Dacă ești profesionist și știi că poți activa acea funcție îți provoc priceperea cu două mii de lei chiar dacă acum mă costă televizorul 6600 de lei!
Deja e a doua replică în care ești răutăcios. Da, pentru că cele noi nu au funcțiile pe care televizorul meu le are. Înregistrează, are picture in picture, are modul fotbal (reia fazele spectaculoase), are, are și tot are. De cel nou am fost foarte dezamăgit iar diferența (ATENȚIE! nu susțin că nu există) între full hd și 4k nu mi se pare într-atât de evidentă încât să renunț la funcțiile cu care mi-s învățat de mai bine de nouă ani. Dacă actualul Samsung m-a dus 9 ani în condițiile în care funcționează și 18 ore pe zi (media-i de 11), rămân fidel firmei. Dacă va fi vreodată să „schimb macazul" spre Panasonic mă voi orienta. Repet: rămân la Samsung.
Prima data i-am scris raspuns lui @anonimg, in care ii aduceam la cunostinta ca cel care vinde acel tv este un tip de la care eu nu as cumpara, am argumentat acolo motivele!
Deci nu am fost rautacios, am spus ca astazi calitatea costa iar performanta nu este sinonima cu fiabilitatea incepand cu anii 2000 chiar.
Tot ce se face in materie de electronice si masini este facut sa aiba dotari si sa tina cat mai putin posibil pana la a necesita reparatii, de aceea la electronice se forteaza acest upgrate la deviceuri noi care culmea de cele mai multe ori fac acelasi lucru cu cele vechi!
Am avut si eu un tv preferat care a costat mult acum 10 ani, la fel a fost destul de fiabil, inteleg asta.
Dar fiabilitatea nu este echivalenta cu performanta neaparat.
E alegerea ta, eu am scris pentru a pune lumea in garda ca sunt si tepari pe net printre altele!
Iar in ziua de azi nu prea e recomandat sa te atasezi de un lucru material pentru ca vei primi raspunsuri de la unii ca mine care iti vor spune ca mai bine iti iei un lucru nou decat sa il repari, de ce? s-ar putea sa iesi mai castigat chiar!
Daca am fost rautacios ma scuzi, faptul ca eu am o situatie buna nu scuza un comportament inadecvat, posibil pe fondul unui consum moderat de vin rosu la masa de Craciun
M-am uitat la specificatiile acestui TV direct pe site-ul producatorului
https://www.samsung.com/......n95bawxxy/
si am ajuns la concluzia ca NU stie sa inregistreze.
Nici telecomanda nu are acel "buton rosu" pentru inregistare.
Eu am un TV Philips "simplu" (non smart) care are inregistrare, inclusiv butoane (pe telecomanda) pentru inregistrare/redare.
anonim_4396 întreabă: