Cumva becul sau intrerupatorul au fost schimbate recent? De obicei becurile "economice" palpaie daca intrerupatorul este cu led.
Exact asta ma gandeam si eu, ca interupatorul are un led si poate are o rezistenta pusa pentru ledul ala, si nu se interupe circuitul complet, iar becul cu led isi incarca constant condesatorul. Dar am auzit de la alte persoane ca au intrerupatoare fara led si becurile cu leduri fac la fel.
Becul abia l-am schimbat, interupatorul era acolo de mult timp (de cand m-am mutat).
Tocmai ca acel intrerupator are acel led, permite curentului sa circule si sa ramane in permanenta semi aprins. Incearca sa schimbi intrerupatorul
Problema este din intrerupator.Este un intrerupator cu lampa de veghe sau luminat de un mic led..Se anuleaza acel led de veghe din intrerupator prin taierea unui fir subtire, si problema va disparea...Mai exista si alta varianta, cu inserierea unei rezistente de 100-150 K...Dar e treaba celor pasionati de electronica.
Cumpara un bec TDM, cutia de carton de culoare neagra care e facut sa-l folosesti cu orce intrerupatoare si nu va pîlpîi.În instructia becului LED de obicei putem citi daca poate sau nu lucra normal cu intrerupatoarele cu beculete de neon.