Daa,,, problema e ca imi apar notificarile dar nu si postarile
Incearca sa iti inchizi iar apoi sa iti redeschizi facebookul sau daca nu incearca pe telefon sau pe alt calculator cu contul tau iar daca contul de fb e problema atunci fa cum ti-am spus eu! inchide-l si redeschide-l sau raporteaza o problema la site-ul facebook. Eu nu am patit asa ceva! iar in cel mai rau caz schimbati contul
Am incercat dupa alt calc dar contul e problema... unde as putea dezactiva si activa contul sau sa raportez problema la facebook?
Si eu am problema de genu' asta, daca afli imi dai un mesaj, ca ma dispera )
Bună.
Sus, în colțul pagini, în partea stângă, te duci la " Contul meu ". Apoi, dai la " Setările contului ". În partea dreaptă a paginii ai o coloană cu mai multe, tu dai la " Securitate ", este a doua. Acum îți apar setările de la securitate iar ultima este " Deactivate your account ". Dai acolo, scrii un cod, parola de la cont și gata! L-ai dezactivat. funda?
Scuze in partea dreapta sus si coloana e in partea stanga unde o sa selectezi security
Am dezactivat contul dar nu merge... imi poti zice cum raportez la facebook?
Pai iti voi da ceva mai simplu si poate mai de folos: scrie pe google " Nu vad contul meu Facebook " si da-i pe prima iar acolo o sa te indrume ei
funda?
DoNNNt întreabă: