Incearca sa iti inchizi iar apoi sa iti redeschizi facebookul sau daca nu incearca pe telefon sau pe alt calculator cu contul tau iar daca contul de fb e problema atunci fa cum ti-am spus eu! inchide-l si redeschide-l sau raporteaza o problema la site-ul facebook. Eu nu am patit asa ceva! iar in cel mai rau caz schimbati contul
Daa,,, problema e ca imi apar notificarile dar nu si postarile
Am incercat dupa alt calc dar contul e problema... unde as putea dezactiva si activa contul sau sa raportez problema la facebook?
Si eu am problema de genu' asta, daca afli imi dai un mesaj, ca ma dispera )
Bună.
Sus, în colțul pagini, în partea stângă, te duci la " Contul meu ". Apoi, dai la " Setările contului ". În partea dreaptă a paginii ai o coloană cu mai multe, tu dai la " Securitate ", este a doua. Acum îți apar setările de la securitate iar ultima este " Deactivate your account ". Dai acolo, scrii un cod, parola de la cont și gata! L-ai dezactivat. funda?
Scuze in partea dreapta sus si coloana e in partea stanga unde o sa selectezi security
Am dezactivat contul dar nu merge... imi poti zice cum raportez la facebook?
Pai iti voi da ceva mai simplu si poate mai de folos: scrie pe google " Nu vad contul meu Facebook " si da-i pe prima iar acolo o sa te indrume ei
funda?
DoNNNt întreabă: