| davidtm a întrebat:

Am un galaxy s2.
si mie mi se pare ceva foarte ciudat.
iphone 3g este foarte slab,si cel mai scump pe care l-am gasit nou, este de 2000-2300 ron.
insa un galaxy s2, care e foarte bun,procesor dual core, 1gb ram.la care iphone 3g are 412 mhz si 128 mb ram,,
si l-am gasit nou in magazin la 1500 lei.
oare de ce?

Răspuns Câştigător
| victor11 a răspuns:

Aia de la Apple isi pun preturi mai mari ca asa e renumele firmei. Mai mult de jumatate din pret platesti firma. Spre comparatie, un allwiew cu procesor 4 core, mult mai bun ca iphone 5 costa 1000 ron fata de 3000 ron cat costa aifon. asta doar pentru ca e firma mai putin cunoscuta la Allview. doar pentru asta!

7 răspunsuri:
| robertpaul a răspuns:

Pentru ca, una la mana.Sunt anunturi vechi care au ramas in picioare in prezent, iar a doua treaba este ca nu vor sa mai scada pretul, deoarece le-au cumparat la inceput scumpe si nevanzandu-se, atunci pot sa-si scoata parleala doar crezand ca mai exista vreun idiot, sa mai cumpere 3g. Apropo eu am dat pe iphone 3gs 8gb 500 de euro acum aproape 5 ani happy

| Beretta a răspuns:

In primul rand un S2 de la un magazin de incredere este 1300 lei
http://www.mediadot.ro/......oble-black

Iphone 3g nu prea se mai vinde in magazine fiind un model foarte vechi, in magazine pretul e extrem de umflat pentru ce ofera la momentul asta, daca vrei sa cumperi un iPhone 3g la un raport pret/calitate bun, cumperi de pe site-uri gen tocami.ro,mercador.ro sau okazii.ro

| davidtm explică (pentru Beretta):

Lol,nu as vrea sa-mi cumparlaughing)am avut 4 iphone-uri.si erau 3gs.
acum am s2

| LucianSalvanLorand a răspuns:

Pentru ca Apple folosește o tehnica veche de când lumea, pune preturi mari, iar oamenii au impresia ca e mai bun din acest motiv. Samsung are o calitate excelenta și a reușit sa imbine prețul rezonabil cu calitatea. Din acest motiv a întrecu Apple. Samsung e mult mai bun eu am un S3, și lansarea Note 3.

| davidtm explică (pentru LucianSalvanLorand):

Toti care zic ca Apple e mai tare sunt niste tarani.
in ziua de azi daca ai "aifon"esti smecher..eu ma multumesc cu galaxy s2. este o legenda telefonul asta, si va ramanelaughingPS si tata vrea sa-si cumpara note 2.

| LucianSalvanLorand a răspuns (pentru davidtm):

Mai bine aștepți sa se lanseze note 3 sa nu îți para rău mai târziu eu asta, îl aștept, S3 e bun pana apare note 3laughing

| davidtm explică (pentru LucianSalvanLorand):

Nu eu vreau sa-mi i-au. tata vrea.
dar si eu ma plictisesc foarte repede de telefoane.
anul asta am avut. Nokia x7, iphone 4, si galaxy s2.