Aia de la Apple isi pun preturi mai mari ca asa e renumele firmei. Mai mult de jumatate din pret platesti firma. Spre comparatie, un allwiew cu procesor 4 core, mult mai bun ca iphone 5 costa 1000 ron fata de 3000 ron cat costa aifon. asta doar pentru ca e firma mai putin cunoscuta la Allview. doar pentru asta!
Pentru ca Apple folosește o tehnica veche de când lumea, pune preturi mari, iar oamenii au impresia ca e mai bun din acest motiv. Samsung are o calitate excelenta și a reușit sa imbine prețul rezonabil cu calitatea. Din acest motiv a întrecu Apple. Samsung e mult mai bun eu am un S3, și lansarea Note 3.
Toti care zic ca Apple e mai tare sunt niste tarani.
in ziua de azi daca ai "aifon"esti smecher..eu ma multumesc cu galaxy s2. este o legenda telefonul asta, si va ramanePS si tata vrea sa-si cumpara note 2.
Mai bine aștepți sa se lanseze note 3 sa nu îți para rău mai târziu eu asta, îl aștept, S3 e bun pana apare note 3
Nu eu vreau sa-mi i-au. tata vrea.
dar si eu ma plictisesc foarte repede de telefoane.
anul asta am avut. Nokia x7, iphone 4, si galaxy s2.
Pentru ca, una la mana.Sunt anunturi vechi care au ramas in picioare in prezent, iar a doua treaba este ca nu vor sa mai scada pretul, deoarece le-au cumparat la inceput scumpe si nevanzandu-se, atunci pot sa-si scoata parleala doar crezand ca mai exista vreun idiot, sa mai cumpere 3g. Apropo eu am dat pe iphone 3gs 8gb 500 de euro acum aproape 5 ani
In primul rand un S2 de la un magazin de incredere este 1300 lei
http://www.mediadot.ro/......oble-black
Iphone 3g nu prea se mai vinde in magazine fiind un model foarte vechi, in magazine pretul e extrem de umflat pentru ce ofera la momentul asta, daca vrei sa cumperi un iPhone 3g la un raport pret/calitate bun, cumperi de pe site-uri gen tocami.ro,mercador.ro sau okazii.ro