| arcipade a întrebat:

Am un laptop cu i7 si GTX 16xx series, vreau sa stiu daca se poate face upgrade cumva la un ecran de 120 - 144 hz, acum am un ecran de 60hz dar ma gandesc ca exista cumva o optiune de a face asta. Sunt curios daca cineva a mai facut un asstfel de experiment cu un laptop. Multumesc!

6 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Nu se pot face aceste modificari fata de laptopuri asa cum a zis si lupica!
daca vrei un alt displey trebuie sa cumperi un alt laptop, cu caracteristicile cautate de tine, ale displayului!

| flixbuster a răspuns:

Vorbeste cu un service care se ocupa cu inlocuirea de display-uri si te lamuresc ei 100%.

https://displaylaptop.ro/

| arcipade explică (pentru Simpatic):

Din fericire se poate, am vorbit cu compania care a produs laptop ul meu si e posibil doar sa verific foarte bine cati pini are conectorul display ului si dimensiuni. Mi au si dat variante de display uri compatibile de la ei. Multumesc oricum.

| Simpatic a răspuns (pentru arcipade):

Nu am stiu ca se poate, dar daca zici atunci te cred
sa ne spui dupa ce ai facut acest update daca merge bine laptopul si afiseaza corespunzator! chiar sunt curios!
multumesc ca nu esti un limitat care da hate fata de raspunsurile noastre chiar si atunci cand dam raspunsuri gresite
eu sunt un om asumat, cu bune si rele, recunosc daca dau raspunsuri gresite, dar sa vad "zeii TPU" care abunda in aroganta si ei le stiu pe toate in sinea lor, daca sunt la fel! genul alora care te blocheaza daca le intorci cu argumente raspunsurile!
nu suntem Dzeu, daca nu au inteles asta haterii nostri de pe TPU care considera ca numai ei au dreptate!
succes cu laptopul!

| arcipade explică (pentru Simpatic):

Nimeni nu e nascut invatat de aia si exista acest site, pentru a ne lamurii cu unele probleme din viata noastra, multi oameni incep cu hate la un raspuns gresit dar tot ei sunt aia care in loc sa caute o solutie si sa se zbata mai mult sa afle de ce au nevoie, gasesc sa isi verse frustrarile pe altii care incearca sa le rezolve problemele lor. un pic cam mult egoism, da asa este tara noastra. Inca sunt in cautarea unui ecran bun si calitativ, las un update cand am reusit acest swap.