Probabil nu ai pus racitorul la loc cum trebuia.Verifica temperaturile cu un program.
La ce temeratura maxima ajunge? Iti recomadam sa mergi la un service autorizat pentru a nu risca sa faci ceva gresit. Succes! http://laptopnews.ro/service-laptop-reparatii-laptop
Cand il folosesc doar pentru filme, muzica, un joc ce nu cere multe resurse(gen stronghold) si cu browserul deschis mi-l tine la o temperatura de 40-45°C.Asa nu se incinge si nu mi se inchide.Am citit ca tipul asta de pasta termoconductoare are nevoie de timp pana sa lucreze la parametri normali(100 cicluri incalzire-racire).Sa mai astept?
Verifica daca nu cumva ai uitat sa ii conectezi coolerul, se mai intampla
Verifica daca suruburile sunt stranse bine si daca ai aplicat corect pasta, atat procesorul cat si radiatorul trebuiesc sterse inainte de a aplica pasta... aer sufla?
Sufla da.E totul bine facut.M-am luat dupa un tutorial de pe youtube si am facut tot cum facea si cel de acolo.Laptopul merge, asa cum am zis, dar numai cand nu e suprasolicitat.
Ceva sigur se intampla acolo, desfal iar, scoate-i toate mufele, si punele inapoi atent si strange toate suruburile destul de tare, si, plus de asta, curatai ram-ul, banuiesc ca procesorul nu l-ai scos din soclu nu?
L-am scos.Cred ca o sa mai astept putin. Poate incepe pasta termoconductoare sa lucreze mai greu.Am citit ca are nevoie de 100 de cicluri incalzire-racire pana sa intre in normal.
Nu are nici o treaba pasta atat timp cat e aplicata bine, ferifica daca nu cumva i-ai indoit vreun pin procesorului sau soclului... e alta varianta