Mda, deci exceptand panicatii de mai sus care spun ca la 70 grade e pericol...
Sa zic exact cum sta treaba. 70 grade era posibil doar daca aveai desktop.La laptop insa e altfel, se incinge mai tare, air ssiemele de racire is facute sa fie de preferat mai mici, in detrimentul eficientei lor. La tine, nu ma mira temperatura, insa nu e cea mai grozava. la 100 grade atingi Tj max, adica se va opri singur. O temperatura normala pentru laptopul ala era de maxim 85 grade. Dac il mai ai in garantie, poti sa il trimiti si sa zici cas e supra incalzeste, poate il curata de praf, sau cine stie. DE lasat, inca mai poate fi lasat. Cand o sa ai de la 96+ grade in jocuri, atunci e de ingrijorare masiva.
Eu l am comandat de pe cel.ro si ei au sediu la Bucuresti daca e sa-l trimit la Bucuresti o fac prin curier si cred ca tot eu tr sa platesc transportul nu?
E mare...o temperatura normala ar fi in jur de 70 de grade in jocuri (full load ). Daca este in garantie contacteaza service-ul, daca nu incearca sa-l desfaci si sa-l curati de praf, aplicandu-i o pasta termoconductoare pe procesor, e foarte posibil ca vechea pasta sa se fi uscat din cauza incalzirii. Daca nu te pricepi du-te la un service privat, dar sa te pregatest sa scoti cam 100 de lei din buzunar.
Pfui... temperatura optima dupa cum a zis si laurentiu80 este de 70 - 80 maxim dupa aceasta temperatura exista pericolul sa se dezlipeasca chip-ul de pe placa de baza, curata de praf vezi ca mai toate laptop-urile au pe spate un capac special prevazut pentru asta, daca nu te pricepi service iar apoi neaparat unul din acesta http://www.emag.ro/standuri-coolere-notebook.Succes!
Am si cooler pad la el si degeaba ca nu prea are efect
E aproape tot aia ca e aprins sau stins
Ori e stins ori aprins aproape tot aia
Daca ai deja cooler pad, ar trebui sa fie de ajuns, curata de praf vezi ce rezultate obtii
anonim_4396 întreabă:
mariusvoican întreabă: