Mda, deci exceptand panicatii de mai sus care spun ca la 70 grade e pericol...
Sa zic exact cum sta treaba. 70 grade era posibil doar daca aveai desktop.La laptop insa e altfel, se incinge mai tare, air ssiemele de racire is facute sa fie de preferat mai mici, in detrimentul eficientei lor. La tine, nu ma mira temperatura, insa nu e cea mai grozava. la 100 grade atingi Tj max, adica se va opri singur. O temperatura normala pentru laptopul ala era de maxim 85 grade. Dac il mai ai in garantie, poti sa il trimiti si sa zici cas e supra incalzeste, poate il curata de praf, sau cine stie. DE lasat, inca mai poate fi lasat. Cand o sa ai de la 96+ grade in jocuri, atunci e de ingrijorare masiva.
E mare...o temperatura normala ar fi in jur de 70 de grade in jocuri (full load ). Daca este in garantie contacteaza service-ul, daca nu incearca sa-l desfaci si sa-l curati de praf, aplicandu-i o pasta termoconductoare pe procesor, e foarte posibil ca vechea pasta sa se fi uscat din cauza incalzirii. Daca nu te pricepi du-te la un service privat, dar sa te pregatest sa scoti cam 100 de lei din buzunar.
Pfui... temperatura optima dupa cum a zis si laurentiu80 este de 70 - 80 maxim dupa aceasta temperatura exista pericolul sa se dezlipeasca chip-ul de pe placa de baza, curata de praf vezi ca mai toate laptop-urile au pe spate un capac special prevazut pentru asta, daca nu te pricepi service iar apoi neaparat unul din acesta http://www.emag.ro/standuri-coolere-notebook.Succes!
Eu l am comandat de pe cel.ro si ei au sediu la Bucuresti daca e sa-l trimit la Bucuresti o fac prin curier si cred ca tot eu tr sa platesc transportul nu?
Daca ai deja cooler pad, ar trebui sa fie de ajuns, curata de praf vezi ce rezultate obtii
anonim_4396 întreabă:
mariusvoican întreabă: