| Didi2000 a întrebat:

Am un laptop nou de cateva zile (i5 11th gen, 16gb ram, nVidia GeForce GTX 1650 4gb si procesor integrat Intel iris Xe graphics) si am o problema cand joc Metin2 de obicei in map1 ch1 unde e multa lume, mi se innegreste ecranul complet si se blocheaza pentru 2-3 secunde si si aplicatiile din bara si apoi ma scoate din metin. In joc nu am lag. A mai avut cineva problema asta? Ce ar putea fi?

4 răspunsuri:
| Tudy000 a răspuns:

Fa update la driver la zi, vezi poate ai ceva moduri instalate care fac jocul sa-ti faca probleme si da detaliile grafice mai jos, orice joc mmo rpg face figuri unde e lume multa oricat de bun PC ai avea, metin2 oricum e un gunoi la categoria asta dar am auzit de multe ori ca e foarte intensiv pe placa video chiar daca nu arata cel mai stralucit, vezi daca bine imi amintesc trebuie sa ai ceva setare la optiuni pentru crowd sau aglomeratie pe metru patrat, umbla la aia sa nu-ti mai apara multi playeri pe langa tine

| Didi2000 explică (pentru Tudy000):

Am update la driver la zi. Moduri instalate, nu stiu la ce te referi, este nou laptopul.

| Tudy000 a răspuns (pentru Didi2000):

Moduri la joc, nu stii ce sunt modurile, grafica mai faina, sa vezi pe jos doar ce te intereseaza si asa mai departe, degeaba e nou laptopul daca jocul ala e praf la categoria managariere a graficii, serverelor si lume mult pe metru patrat, eventual fa o reinstalare si vezi dupa si dupa cum spuneam vezi la detaliile grafice seteazal putin, cauta pe google video settings metin 2 for gtx 1650 si fi atent si ce procesor are tipul, s-ar putea sa aiba mai bun ca tine.

| Didi2000 explică:

Am gasit problema dar tot nu stiu cum sa o rezolv. Este din cauza ca metinul imi ruleaza pe Intel iris Xe graphics in loc de nVIDIA si nu stiu cum pot face sa ruleze pe placa dedicata ( nVIDIA). Daca ma poate ajuta cineva, as fi recunoscator. Am incercat de la nVIDIA control panel la prefered graphics si si la graphics settings sa pun clientul acolo...