Si eu ma gandeam ca de la un scurt...ai probat alt incarcator si ce merge sau nu?
Poate sa fie din cauza prizei (verifica daca este complet functionala), Mai poate fi din cauza cablului de alimentare. derifica daca nu are o ruptura, sau nu face bine contact, sau poate fi o problema din BIOS. (daca e din BIOS incearca sa ii faci un update, sau sa faci ceva in legatura cu cateva setari)
Sper ca te-am ajutat!
Deci de la priza nu e, de la cablu de alimentare nu e am probat alt cablu si aceeasi chestie si contact face am controlat firele pana pe placa de baza..si la bios ce ziceai sa ii fac. nu stiu ajuta-ma tu multumesc anticipat
Deci, cel mai probabil este de la priza, dar daca zici ca nu este ea. atunci este vorba tot de o conexiune. vreau sa te intreb daca ti-a mers pana acum.
Da a mers. iti mai zic o data ce are.e pe baterie merge fara noci o problema.dar cand bag cablul de alimentare puff se stinge... de la componente nu e ca daca era sa fie de la ele nu mai mergea cand era doar pe baterie. nu stiu ce sa zic.
Testeaza tensiunea pe care o baga incarcatorul sa nu fie prea mare...
Chiar nu imi dau seama daca totul este bine ...si el se restarteaza. n-ai ce sa ii faci decat la service
Asa ma gandeam s eu oricum mersi pentru ajutor