Codul de siguranta este 12345. Nu ai ce sa pierzi din telefon in afara de setari. Dupa ce revii la setarile din fabrica, va trebui sa-ti configurezi din nou telefonul, in caz de aveai setari la profile sau aveai pusa vreo tema.
Readu telefonul la setarile din fabrica. Vezi ca este disponibila versiunea 8.70 la Firmware. Poate te va ajuta.
Si asta cum o pot face? am citit pe blogul tau, dar nu am ccablu de date la el...
Daca ai o retea proprie WI-FI, vezi daca iti gaseste versiunea 8.70 de la Firmware (Meniu>Setari Telefon>Actualizari telefon> si vezi la preluare soft telefon). Daca nu ti-o gaseste asa, roaga pe cineva care are un Nokia, sa-ti dea cablul de date. Eu am luat de la cineva care are Nokia E72 si s-a potrivit.
Nu am retea proprie de wifi... mersi d ajutor, o sa incerc cu cablu de date cand fac rost
Am bagat versiuea 8.70 cu un cablu de date cum scria pe blogul tau si tot nu imi merge... ba chiar uneie aplicatii care mergeau inainte nu mai emrg deloc, imi zice eroare aplicatie. din c cauza? u ai Nokia c3? poti sa imi dai idul tau sa ma mai lamuresti? mersi frumos...
Incearca sa readuci telefonul la setarile din fabrica: Meniu>Setari>Rest. setari fabrica>Toate. Daca nici asa nu merge, atunci chiar nu stiu ce are telefonul tau.
Acele erori apareau si la mine dupa update, dar dupa ce am revenit la setarile din fabrica a fost mult mai bine. Probabil telefonul trebuia sa fie "chel" inainte de a reinstala noua versiune de soft.
Buna am si eu aceeasi problema der mie nu imi merge sa descarc fara pacete de date si am incercat si ce ai zis tu dar ii zice ca
Auzi am si eu acelasi telefon (Nokia c3-00), si am incercat ce ai spus tu si nu imi accepta codul de siguranta...
Multumesc frumos JustCosmin... daca ai stii cat m-am chinuit cu saracia asta de cod...)