| charysma3 a întrebat:

Am un nokia c3-00 si nu imi merg functiile internetului : wapul, wlan, comunitatile, e-mail. Am descarcat un messenger si nu pot sa ma conectez, la fel si cu facebook, doar prin opera... imi poate spune cineva c trebuie sa fac sa imi mearga?

Răspuns Câştigător
| JustCosmin a răspuns:

Codul de siguranta este 12345. Nu ai ce sa pierzi din telefon in afara de setari. Dupa ce revii la setarile din fabrica, va trebui sa-ti configurezi din nou telefonul, in caz de aveai setari la profile sau aveai pusa vreo tema.

15 răspunsuri:
| JustCosmin a răspuns:

Readu telefonul la setarile din fabrica. Vezi ca este disponibila versiunea 8.70 la Firmware. Poate te va ajuta.

| charysma3 explică (pentru JustCosmin):

Si asta cum o pot face?happy am citit pe blogul tau, dar nu am ccablu de date la el...

| JustCosmin a răspuns (pentru charysma3):

Daca ai o retea proprie WI-FI, vezi daca iti gaseste versiunea 8.70 de la Firmware (Meniu>Setari Telefon>Actualizari telefon> si vezi la preluare soft telefon). Daca nu ti-o gaseste asa, roaga pe cineva care are un Nokia, sa-ti dea cablul de date. Eu am luat de la cineva care are Nokia E72 si s-a potrivit.

Nu am retea proprie de wifi...sad mersi d ajutor, o sa incerc cu cablu de date cand fac rost

Am bagat versiuea 8.70 cu un cablu de date cum scria pe blogul tau si tot nu imi merge... ba chiar uneie aplicatii care mergeau inainte nu mai emrg deloc, imi zice eroare aplicatie. din c cauza? u ai Nokia c3? poti sa imi dai idul tau sa ma mai lamuresti? mersi frumos...

| JustCosmin a răspuns (pentru charysma3):

Incearca sa readuci telefonul la setarile din fabrica: Meniu>Setari>Rest. setari fabrica>Toate. Daca nici asa nu merge, atunci chiar nu stiu ce are telefonul tau.
Acele erori apareau si la mine dupa update, dar dupa ce am revenit la setarile din fabrica a fost mult mai bine. Probabil telefonul trebuia sa fie "chel" inainte de a reinstala noua versiune de soft.

Si daca fac cheestia asta pierd tot din tel?

Imi cere un cod de siguranta... stii care e?

| charysma3 explică (pentru charysma3):

Am niste probleme cu telu...mi s a resetat softul si s a a=sters tot tot din tel, chiar si unele iconite din meniu... c as putea sa ii fac? ai idee? sa il duc la reparat in service, isi revine oare?

| serpeanuconstantin a răspuns (pentru JustCosmin):

Buna am si eu aceeasi problema der mie nu imi merge sa descarc fara pacete de date si am incercat si ce ai zis tu dar ii zice ca

| serpeanuconstantin a răspuns (pentru JustCosmin):

Auzi am si eu acelasi telefon (Nokia c3-00), si am incercat ce ai spus tu si nu imi accepta codul de siguranta...

| Alexandra_Alexandran_1989 a răspuns (pentru JustCosmin):

Multumesc frumos JustCosmin... daca ai stii cat m-am chinuit cu saracia asta de cod...laughing)

| JustCosmin a răspuns (pentru Alexandra_Alexandran_1989):

Cu placere big grin

| Louuder98 a răspuns (pentru charysma3):

Daca l-ai resetat, a devenit ca nou, nu mai ai cum sa recuperezi ce aveai in telefon...

| Marian_Vasile_1993 a răspuns:

Dar un update nu va afecta si datele de pe cardul de memorie, nu?