| Trollerul a întrebat:

Am un Nokia e 72, si am un card de 2 gb,pana acum il cunoastea telefonul,dar azi dupa ce l'am scos si l'am bagat din nou nu il mai vede telefonul, este bagat corect, ce are?

7 răspunsuri:
| eduardpuiu93 a răspuns:

Fie trebuie sa duci telefonul la orice service gsm pentru analiza, fie s-a stricat cardul.

| andreymaryus a răspuns:

Sall. vezi daca ti l cunoaste alt dispozitiv. daca da stergel si u. sufla in slot mai sterge cv de pe el pentru ca la Nokia trebuie cel putin 200 kb liberi ca sa il citeasca. daca nu merge nici asa formateaza l. s-ar putea sa aiba virusi.

| Trollerul explică (pentru eduardpuiu93):

Pffff, cred ca s-a stricat cardul, ca alt card merge in tel sad

| eduardpuiu93 a răspuns (pentru Trollerul):

Conecteaza cardul la PC si spune-mi exact ce se intampla. Daca vrei sa vb mai multe, da-mi add eduard. puiu93

| S3by23 a răspuns:

Daca nu e devina telefonul este stricat cardul. Poti incerca sa il bagi in calculator(cu ajutorul unui adaptor daca ai la calculator cititor de carduri)si vezi daca il recunoaste.Bft!winking

| Trollerul explică (pentru S3by23):

Deci,am bagat cardul, nu s-a intamplat nimic, apoi pentru 4 sec telefonul a vazut cardul, dupa aceea a disparut, cardul este stricat, nu? sad

| S3by23 a răspuns (pentru Trollerul):

Cel mai bine vezi daca e stricat cardul daca bagi al card in tel sa vezi.Incearca sa cureti un pic partea de pe care tel. iti citeste cardul. S-ar putea sa faca figuri si cititorul de carduri din telefon.