Eu asa aveam la iphone ul meu dar am luat un Sminghel si am slefuit-o pana la nivelul telefonului
Am avut și eu poți să îl dai la gunoi că este dezamăgitor de cea mai proasta calitate
Pe mine mă dezamăgit rău și când să spart ecranul nu i-am mai schimbat
Aceasta persoana a intrebat daca e ok sa puna folie pe camera nu a cerut păreri despre telefon ….
Am avut eu la iPhone 13 pro max o folie de sticla si era ok. daca chiar nu găsești nici o husa care protejează camera si chiar vrei sa ai grija mare de el poti sa iti pui
Numai ca estetic imi place mai mult cum arata telefonul fără folia aia.
Pe internet poți găsi huse care protejează și camera. Însă dacă nu sunt pe gustul tău, nu văd vreo problemă în a pune o folie camerelor.
Dacă și ala e un tlf de proasta calitate... Ramai la căruță. Huawei urile nu sunt pentru oricine. Pt cei ce știu sa îl mânuiască. De aia au cele mai bune cifre și erau nr 1 înainte sa dispară google. Și acum sunt, dar lumea a renunțat sa le mai ia asa din cauza lipsei gsm. Camera e foarte importanta pentru mine și e locul 1. Ca de obicei unde se afla Huawei când e vorba de camere
Corect e vorba de camere dar cel mai rău și cel mai rău mă enerva că sună singur la 112 avea acel ecran de blocare pe care apărea butonul de urgență de.sunat la 112
Așa că eu cred că într-o lună sună de o ori
Înafara ecranului extraordinar de fragil
Pe astea de.la.samdung.le.scapi jos pe ciment de sute de ori sau le bagi in buzunar și nu se întâmplă nimic
Dar la Huawei cum îl bagi in buzunar cum se îndoaie și se sparge se strica