| Xmen22 a întrebat:

Am un pc mai slab, ce recomandati dintre windows 7 sau 8.1?

16 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

7 si-a trait traiul, si-a mancat malaiul.

Daca te pricepi, instaleaza Chrome OS (cu sebanc).

| StefanE2019 a răspuns:

7.
8.1 din câte am auzit a fost o mare greșeala.

| Xmen22 explică (pentru doctorandus):

N-am auzit de chrome

| DarthNiger a răspuns:

Windows 7 nu mai primeste update, s-a renuntat la el deci nu mai are protectie si este mai vulnerabil la hack-uri si virusuri in general, iti recomand Windows 8 cu toate ca are unele probleme de compatibilitate sau alt sistem de operare in afara de Windows daca nu esti multumit.

| Whitesnake99 a răspuns:

10

| TeodorescuAndrei a răspuns:

Dacă e slab rău ( nu ai specificat configurația ) poți incerca XP da știu e vechi dar din toate sistemele de operare Windows chiar si cele din prezent XP-ul a fost ( și este ) foarte stabil chiar dacă nu mai are suport tehnic...dar dacă vrei cât de cât modern incearcă Win 7 da stiu nu mai are suport dar stai fără griji suportul tehnic se referă in mare parte la actualizări de securitate si dacă nu ești o țintă a hackerilor il poți folosii fără probleme...

| Xmen22 explică (pentru TeodorescuAndrei):

Am un i3 și 4 GB RAM ddr4

| TeodorescuAndrei a răspuns (pentru Xmen22):

Păi iți merge chiar si Windows 10

| Xmen22 explică (pentru TeodorescuAndrei):

Merge greu

| TeodorescuAndrei a răspuns (pentru Xmen22):

Atunci pune Windows 7 pe 32 de biti

| Zuzu1991 a răspuns (pentru Xmen22):

E un Linux... daca nu te spargi in joace, un Linux e recomandat pe un PC mai vechi

| flixbuster a răspuns (pentru Xmen22):

Windows 10 Home 64 bit trebuie sa zboare pe asa ceva. Windows 10 Home merge bine (in varianta 32 bit) pe Core 2 Duo si Athlon 64 X2 (procesoare de acum 15 ani).

Strict on-topic iti recomand Windows 8 din doua motive foarte simple: ai control asupra update-urilor la fel ca in Windows 7 si nu stai cu morcovu' din 6 in 6 luni cand scoate Microsoft un feature update (eu ii zic upgrade) de Windows 10 de nu stii daca iti mai merge calculatorul cand il faci - Windows 8 este rock solid.

Vorbesc din experienta si cu Windows 8 si cu Windows 10.

| marinaru777 a răspuns:

8.1

| doctorandus a răspuns (pentru Zuzu1991):

Cel mai popular sistem de operare este Windows. Pe locul doi este Chrome OS. Dap, e mai popular decât Mac OS.

| Zuzu1991 a răspuns (pentru doctorandus):

Oke, tare

Întrebări similare