| Claudiu_Sirbu_1995 a întrebat:

Am un procesor amd athlon II x3 540 de 3.2 Ghz si cand deblochez al 4-lea nucleu ingheata windowsul la incarcare! ce are? am crezut ca e din cauza sursei ca era slaba si am schimbat-o si degeaba! funda!

5 răspunsuri:
| florin1979 a răspuns:

Nu, ingheata deoarece nu e perfect functional, este defect. amd-ul nu blocheaza la unele procesoare nucleele degeaba, le blocheaza ca au un defect mai mare sau mai mic.

| Me2 a răspuns (pentru florin1979):

Eu am citit undeva, ca se poate bloca si din cauza windowsului... adica prima data trebuie deblocat procesorul din Bios si apoi sa instaleze windows, poate gresesc, daca da te rog sa ma corectezi

| Robert_Krestel_1990 a răspuns:

Procesoarele de la amd cu 3 nuclee sunt ca o loterie, depinde cum il prinzi, la unele se poate deloca al 4 lea nucleu la unele nu.Si eu am exact procesor ca al tau si nu se poate deblocasad

| florin1979 a răspuns (pentru Me2):

Pai tu doar l-ai deblocat (nucleul) din bios. ar mai fi o varianta care sa o ncerci. intra in bios, reseteaza totul pe default, salveaza, reintra in bios, deblocheaza nucleul si mareste voltajul la procesor cu 2-3 trepte. daca nici cu voltaj suplimentar nu o ia, inseamna ca nucleul este complet nefunctional sad