| RubikSD a întrebat:

Am un Samsung gt-i5500 cu SO Android 2.1. Ok, toate bune, pana cand, intr-o zi, telefonul meu, cand incercam sa descarc ceva de oriunde de pe net imi arata mesajul "procesul android.com.media s-a oprit in mod neasteptat" si un buton cu "inchidere fortata" Am cautat pe net si am vazut ca trebuie sa-l restartez la setarile din fabrica. Asa am si facut, si apoi a mers bine mai mult de o jumate de an, dar de vreo 2 saptamani, iar imi arata acelasi mesaj. Parca nu l-as mai restarta, am multe aplicatii si nu vreau sa o iau de la cap si dupa aia sa mi se strice iar. Ce sa fac? E bine sa incerc cu Samsung Kies? Face ceva?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| RubikSD explică (pentru adrianboss2011):

Si cum sa imi bag 2.3 sau 2.2?

| Jazzlyn a răspuns:

Buna,am un raspuns si eu am tot acelasi telefon si in trecut am avut si eu o problema la fel ca aceasta.Tot ce trebuie s faci este s te duci la setari -aplicatii-gestionare aplicatii-buton meniu -filtru-toate-manager descarcare -stergere date. INCHIDE SI DESCHDE PT REZULTAT.Mergi la sigur!

| sltlp a răspuns:

Folosing Samsung kies(functioneaza doar pe windows xp, din nefericire daa ai vista si 7, va trebui sa megi la un prieten)
pui kies si dai update