1. Verifica cablurile cu care este conectat SSD-ul (alimentare + date).
2. Verifica si in alt calculator daca SSD-ul este vizibil si functional.
3. Daca nu functioneaza nicicum, atunci apeleaza la un service pentru verificare / du SSD-ul inapoi in garantie / arunca-l la gunoi.
Cum ai instalat acel SSD?
Ai desktop sau laptop?
Dacă da, placa de bază suportă formatul de m.2 ssd? Este cumva NVMe? Pentru că nu toate plăcile de bază suportă NVME.
Încearcă în felul următor. Faci un update de bios, eventual verifici actualitatea bios-ului.
Cum se numește placa ta de bază sau chipsetul? Ce revizie are?(doar pentru plăci de bază - desktop)
Trebuie să știu asta ca să-ți spun ce pași să urmezi și ce să descarci de pe site-ul producătorului.
Simplu,scoate cablu de la hdd daca ai si conecteaza la ssd,instaleaza windosul iar dupa le repui in ordinea in care vrei tu,il va recunoaste, daca problema persista mergi in bios si selecteaza, primary sourse noul ssd, daca tot nu merge fa un update de bios, daca ai placa de bios de la msi sau gigabit mai apar astfel de probleme
Incearca sa instalezi dupa ce schimbi in BIOS din UEFI in Legacy >>> https://docs.microsoft.com/......-bios-mode
Am rezolvat pana la urma... Am schimbat slotul pentru M.2 pe cel ultra care accepta M.2 (scrie in manualul placii de baza)
Alexstefan35 întreabă: