| relustefan a întrebat:

Am un telefon mai vechi Nokia lumia 635 nu functioneaza nimic pe el. Vreau o versiune mai buna Facebook, momentan imi spune browser neacceptat.dar eu stiu ca daca vrea il accepta. In trecut am avut o versiune mai buna puteam sa scriu comentari sa dau laikuri acum pauza. Asta dupa ce am resetat telefonul pentru messenger. Nu mai stiu cum sa fac am injurat am vorbit frumos nu ma baga nimeni in seama. Ma uit la Facebook ca la tablou nu pot face nimic si de paste tocmai acum. Daca aveti vre o idee va rog sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| literallythesamebruh a răspuns:

Aleluia și-un braț verde. Sistemul de operare Windows Phone este dus de ani buni.

9 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Mda, si ai primit raspuns. E un telefon vechi de 8 ani, nu mai face nimemi aplicatii pentru el.

| relustefan explică (pentru Wr3nch):

Da dar mergea Facebook acum nu vor sa mi accepte browserul.

| NLS a răspuns (pentru relustefan):

Asa e pe orice telefon. Chiar si pe cele cu Android.
Incearca sa rulezi ceva pe un Galaxy S4, (din 2013). Nu mai merge nici un browser, cu exceptia unuia, numit Lightning. Nici Facebook nu mai merge, doar aplicatia de YouTube mai misca, insa se misca prost, caci telefonul are o varsta.
Eu il folosesc ca ceas desteptator, si atat, altceva nu mai duce.
Si nu e versiune luata din Google Play, e una mai veche, bagata ca apk in telefon.

Pe cele cu Windows Phone e si mai rau, pentru ca dezvoltatorii au renuntat sa mai dezvolte versiuni ale aplicatiilor pentru WPhone inca de acum multi ani.

| literallythesamebruh a răspuns (pentru NLS):

Da, însă diferența dintre un Windows Phone și acel Galaxy S4 este că pe cel cu Android îi poți instala oricând o versiune mai noua de Android prin tot felul de metode. Pentru Windows, e prea târziu.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru literallythesamebruh):

Expresia era Aleluia si un praz verde nu un braț verde, expresia inseamnă adio

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru relustefan):

Aruncă l e vechi si prost.

| octav005 a răspuns (pentru Wr3nch):

Ce daca e vechi. eu am un s5 din 2015 si metge si acum.

| Wr3nch a răspuns (pentru octav005):

Da, care e Android, un sistem de operare mult mai popular. Telefonul lui are Windows Phone, care a fost rau de la lansare.

| literallythesamebruh a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Da, greșeala mea.