| S3by23 a întrebat:

Am un wireless D-Link dir-300 si vreau sa il fac invizibil adica sa nu mai transmita semnale ssid.
Imi spuneti cum se face?
Stiu sa intru sa configurez wireless-ul dar vreau sa stiu unde intru de acolo sa scot emiterea ssid.
Dau funda celui care ma ajuta big grin!

Răspuns Câştigător
| JustCosmin a răspuns:

Eu am un Dir-501 si la WIRELESS NETWORK SETTINGS am optiunea Enable Hidden Wireless (Also called the SSID Broadcast). Intra pe http://192.168.0.1 si mergi la Wireless Setup (Manual Settings) si vezi daca ai si tu optiunea. Am incercat sa caut un emulator pentru modelul tau, dar nu am gasit, deci sper sa fie la fel meniul.

6 răspunsuri:
| S3by23 explică (pentru JustCosmin):

Da am gasit,
mersi mult!

| JustCosmin a răspuns (pentru S3by23):

Cu placere.

Daca nu te superi iti mai pun o intrebare big grin
Se poate seta sa ai internet doar in intervalul a ceva ore sau sa interzici conectarea unui pc la wireless?

Cu intervalul nu poti, dar cu PC-ul sa-l blochezi sa se conecteze la wireless, poti. Ai acces la acel PC?

NU, de fapt vreau sa blochez un telefon cand vine la mine sa nu se poata conecta la mine.
S-a mai conectat si ii stiu adresa mac.

Pai daca ii stii adresa mac, intri la Wireless>Manual Setup>Advanced si la MAC filtering treci adresa mac a telefonului.La DHCP Client List va trebui sa alegi adresa de mac a telefonului (am impresia ca acesta trebuie sa fie conectat la retea, dar mai induri si tu o data, cand vine la tine si se conecteaza, pac ii alegi adresa acolo si a doua oara nu mai merge).