| gabi3113 a întrebat:

Am văzut o întrebare asemănătoare, dar tot nu sunt lămurită. Acum câteva zile am fost sunată de o prietenă din Anglia, dar mie mi-a apărut număr de Romania, Orange. Şi asta nu e tot. De pe acelaşi telefon, mi-a trimis şi un mesaj, dar numărul afişat e cu totul altul, in format internaţional. Şi nu am terminat. Am sunat la primul număr şi intru direct pe căsuţa vocală a abonatului...broasca dilie care imi transmite mii de "complimente". Precizez că nu sunt eu dilie şi situaţia a autentică.

4 răspunsuri:
| crystyn3lmp3 a răspuns:

Pai are roumingul activat pe cartela si poate suna in tara de pe o cartela tot din tarawinking

| aryana1991 a răspuns:

Am patit-o si eu cand eram in tara si ma suna sora mea.tot asa imi aparea un numar, altul decat al ei dar de fix de brasov si cand faceam apel catre nr ala imi zicea ca e inexistent.am sunat la cosmote ca la ei aveam cartela si mi-au zis ca e din cauza retelei sau a telefonului dar nu am primit nici o lamurire exacta

| gabi3113 explică (pentru crystyn3lmp3):

Păi nu îl are, fiind o cartelă cumpărată din Anglia.

| gabi3113 explică:

Mulţumesc pentru toate posibilele răspunsuri. Aş înţelege poate faza cu primul număr, dar cum se poate ca de pe aceeaşi cartelă să trimită mesaj, iar numărul afişat de astă dată să fie altul?