| gheorghe112233 a întrebat:

Am windows 7 32 bit si vreau sa imi maresc pe acolo la Windows Experience Index(sper ca stiti unde ma refer)am asa:
procesor:4, 0
memory:4, 5
graphics:2,7(am avut 2, 2 dar am un program Intel graphics media accelerator driver si mi-a marit)
gaming graphics:3, 0
primary hard disk:5, 2
Va rog sa imi dati un link sau sa spuneti pe TPU cum pot si daca pot sa maresc un pic ceva fara a da bani sa cumpar procesor una alta.

16 răspunsuri:
| AdrenalinTm a răspuns:

A u vrei sa maresti nota la pc tau?

| Jipa95 a răspuns:

Schimba-ti componentele daca vrei un rating mai mare. Punctajul acela este dat in functie de performantele componentelor.

| gheorghe112233 explică (pentru AdrenalinTm):

Da.

| gheorghe112233 explică (pentru Jipa95):

Dar se poate si cu programe n-ai vazut ca am scris mai sus ca am avut 2, 2.

Nu merge nici una nici alta.

Cand fac toate alea dau pe save si apoi tot asa ramane totul? Ce sa fac?

| Admunssen a răspuns:

Hehe! Daca acele programe maresc nota, nu inseamna ca maresc si abilitatile Hardware. Prin programe nu faci atceva decat sa mituiesti profesorul sa-ti dea o nota mai buna chiar daca tu nu progresezi. Sau este exact ca si cum tu ai modifica un 3 in carnetul de note astfel incat el sa devina 8. In catalog tot 3 ramane.

| AdrenalinTm a răspuns (pentru gheorghe112233):

Nu sti sa le folosesti si trebuie sa dai refreshh la index
daca nu cauta progrmele in alta parte

| AdrenalinTm a răspuns (pentru AdrenalinTm):

Si vezi ca Admunssen are dreptate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Admunssen):

Adica tot...prost e, nu? Chhiar daca mituieste profu, tot capacitatea aia de invatare are sau tot ata stie si la un examen automat ia nota care o merita de fapt. Fara suparare dar vb la general.

| Admunssen a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa e.

anonim_4396

Scuuze pentru comentariu vorbeam la general.Nu poti face nimic la un program sau hardware care nu mai poate da tot din el.
Acolo la index oti da numai refresh pentru a-ti calcula din nou nota. Daca intre timp ai updatat driverul si e capabil de mai mult, poti obtine o nota mai mare.programele acelea sunt pentru a masca nota lui reala de fapt.Asemenea mascari si magarii se fac atunci cand vinzi un laptop sau pc, si ii arati aluia ce destept e pc-ul tau dar el de fapt e cat zice initial in index. O zi faina.

anonim_4396

Programele acelea da nota care nu o merita.E ca si cum ai pune un ham nou nout pe un cal vai de mama lui.laughing))

| MskDesign a răspuns:

Windows Experience Index este evaluat in functie de componenta cea mai slaba a sistemului tau.In acest caz, ai o nota de 2, 7 pentru ca placa video este cea mai slaba componenta si care trebuie schimbata ca sa poti avea un indice mai mare.

| K0sti a răspuns:

Nicio sansa si oricum chestia aia e orientativa! Va legati de niste rahaturi inutile!