Si iti da copia cu licenta cu tot chiar daca nu ai upgradat la win 8 cu licenta? E diferenta de upgrade de la 7 cu licenta la 8 cu licenta si abia apaoi update la 10 cu licenta. Nu cred ca poti upgrada la 10 cu win 7 dar sa pastrezi licenta de la 7. Te-am ametit. Deci daca vrei win 10 trebuie sa il cumperi.Iti da copia dar trebuie sa cumperi licenta.
Asa cum nu poti updata la win 8 pastrand licenta de la 7, asa nu poti updata nici la 10 pastrand licenta de la 7. Musai trebuie descarcat 10 si cumparat licenta.Se poate pastra icenta de a 7, updatand la 7 Ultimate si altele din familia win 7. Windows 8 si 10 sunt alte familii, trebuie cumparata licenta.
Eee,hai sa ne bagam toti win 10 ca e free. 7 sau 8 nu mai achizitioneaza cu bani. Nu cred ca e free, doar cine stie cate rezervari.
Free-ul ala poate fi si trial, ca orice program care se respecta. Dupa o vreme, vrea cod key.Aia trebuie cumparata.
Ok,ies de la aragaz si intru pe internet.ca pana acum eram pe aragaz. In fine ce o fi cu aa, eu stau bine cu win 8 si nu il schimb nici pe win 14.
Eu am cu licenta. Am facut trei dvd-uri cu recovery disk.Asa nu pierd licenta. oti de cate ori vreau sa reinstalez, bag acele trei dvd-uri. In doi ani nu am avut probleme si inca nu da semen de probleme.Dar, nu descarc ca popa, toti virusii si alte magarii.
Eu mi-am cumparat licenta de pe http://www.mykey.shop/ro, si pot sa iti recomand, chiar ma bucur ca am gasit situl si au un pret destul de bun.