| Lightdark a întrebat:

An Nou fericit tuturor alaturi de cei dragi! Telefonul asta e fake? https://www.olx.ro/d/oferta/nokia-9-pureview-IDhQaST.htm l mie așa mi se pare sper să mă lămurească cineva că eu unul chiar as vrea să mi-l cumpăr că cu așa de multe camere nu am mai văzut :0 :0 :0

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

îl vezi, il deschizi, intri in meniu și constați tu cu ochișorii proprii

| Lightdark explică (pentru sierra1):

El așa îl văd că scrie Nokia și pe GSM arena apare totuși nu am văzut în viața mea așa de multe module de camere foto pe un telefon unde mai pui că a fost lansat in 2020 deci pe atunci Samsung de exemplu lansa Samsung Galaxy S10 cu 2 camere foto tehnologia la aceea vreme nu era așa de dezvoltată unde mai pui că mai sunt modele pe Amazon care cică are 3 camere iPhone 14 pro max și când îl deschide surpriza spatele e din sticlă plastificata nu din sticlă sticlă nu are wireless charger și unde mai pui că are și 1 camera foto de cel mult 48 mpx copiile alea de calitate vorbind de 5000 mii de euro în fine cert e că sunt sau mai sunt ăia de transforma iPhone XS in iPhone 14 pro adică în concluzie alea 6 camere exista in realitate sau doar*pe hârtie*