S4 mini e un produs supraevaluat pentru componentele pe care le are. Are un dual core pe el si e mai scump decat S3 care are un procesor quad-core. Per total, ia S3 daca vrei performanta. Si rezolutia la S3 e mai mare decat la S4 mini. Daca e mai nou, nu inseamna ca e mai bun.
S4 mini nu e cu nimic mai bun decat un S3.In schimb, la S3 ai ecranul mai mare, procesorul mai bun, este si mai subtirel si e cam la acelasi pret.
S4 mini e o exceptie. S4 mini e mai performant decat s3. La galaxy s3 a fost altfel, deoarece s3 mini era mai prost decat s2.
Oricum, eu nu m-as complica sa iau la abonament. Sa verifici aici http://bit.ly/1EX6mSh deoarece sigur o sa fie la reducere acolo.
Procesorul încorporează funcțiile unității centrale de prelucrare a informației.Procesorul asigură procesarea instrucțiunilor și datelor, atât a celora din sistemul de operare al sistemului, cât și a celora din aplicația utilizatorului, și anume le interpretează, prelucrează și controlează, execută sau supervizează transferurile de informații și controlează activitatea generală a celorlalte componente care alcătuiesc un sistem de calcul.Procesoarele de la Apple au arhitecturi mai bune facute special pentru dispozitivele lor.E ca la PC...un Intel i3, care e dual core, poate fi mai bun decat un quad de la AMD.Procesorul nu e doar pentru jocuri. Daca vrei sa stai 10 minute sa ti se deschida aplicatia de la fb, n-ai decat sa cumperi un dual.Ideea e alta, aplicatiile sunt din ce in ce mai complicate si cer din ce in ce mai multe resurse, obligandu-ne sa cumparam dispozitive cat mai scumpe.Nu zic ca e rau un S4, Pur si simplu, parerea mea e ca S3 este mai bun, totusi, a fost cel mai vandut telefon de la Samsung, fata de s4 mini...
Ai dreptate. Am cumparat S3 NEO. De la 879 de lei a fost reducere pan ala 769, cu toate ca as fi vrut S4 (de la 1500 la 1200 reducere), dar am stat prea mutl pe ganduri, le-am analizat prea mult (fiind si lag pe site) am pierdut prea mult timp si s-a cumparat. Sper sa ma bucur ce acest S3, ca e bun si el. Iti multumesc pentru parere, o singura intrebare am. Vad ca S3 are 3g nu si 4g. E diferenta mare?
Diferența constă în viteza de navigare pe Internet, fie upload sau download. Diferenta asta este valabila doar cand folosesti internetul de pe abonament, cartela, nu de pe wi-fi.4G are o viteza mai mare, asta asa e, dar cam fara rost, mai ales ca in Romania nu prea e dezvoltata ca in alte tari 4G-ul.Adica eu nu as tine neaparat sa am un telefon cu 4G, atata timp cat eu am 100mb pe luna, adica trebuie sa fiu tampit sa ii folosesc pentru a downloada sau a uploada niste chestii cand am o retea de wi-fi disponibila.Mb, in cazul meu, sunt folositi pentru situatiile in care nu gasesc o retea wi-fi si am neaparata nevoie de net.Deci,mi se pare cam fara folos 4G-ul.Tu sa fii sanatos Si sa te bucuri de el.A fost cel mai vandut telefon de la ei, asta da dovada de ceva. Succes in continuare!
JunNnkie întreabă:
stefanalin25 întreabă: