| † RคŁûċค ◕ a întrebat:

As putea pune net pe telefon prin wireless?
Funda la raspunsu care ma lamureste

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Da, poţi, dacă telefonul tău are conexiune prin wireless. Uită-te la setările de conectivitate şi dacă are aşa ceva atunci vei avea internet moca pe mobil şi într-o cafenea de exemplu, sau oriunde care este internet pe wireless, etc.Succese şi sper că te-am ajutat puţin.

9 răspunsuri:
| virusake a răspuns:

Cauta modelul telefonului aici
http://www.gsmarena.com/
Si vezi daca la DATA => WLAN apare wi-fi.
Daca da. Poti accesa internetul cu ajutorul acestei functii.
Il poti accesa de acasa daca ai router, sau din diferite locuri, gen MCdonald`s. :)

| DeyCj a răspuns:

Da, poţi, dacă telefonul tău are conexiune prin wireless. Uită-te la setările de conectivitate şi dacă are aşa ceva atunci vei avea internet moca pe mobil şi într-o cafenea de exemplu care are internet pe wireless, etc.Succese şi sper că te-am ajutat puţin.

| costymaximus a răspuns:

Da, îți trebuie un router și conexiunea e gata.

| fif2002 a răspuns:

Doar daca telefonul are functie wi-fi, daca nu are iti trebuie un abonament cu internet si atunci ai internet de la operatorul de telefonie (deci tot wireless)

| xOchelariCuInfraRosu a răspuns:

Nu gratis. daca te duci la 2 din 100 de magazine de tel te vor lamuri ei.winking funda? tongue plssssssssss

| spywar3 a răspuns:

Daca ai wireless pe telefon da. si daca nu ai. exista contra cost laughing de la operator. care se misca greu dar e internethappy

| eluboy13 a răspuns:

Pai poti. dar trebuie sa ai telefon bun(N97, iPhone, etc) si sa te afli intr-o zona in care este internet wireless.happy

| Mario_4667 a răspuns:

Am si eu un telefon HTC Touch Cruise si am wireless pe el si ma lasa sa intru cu wireless doar cateva minute dupa care ma scoate si imi apare o chestie cu Orange World, eu am cartela de Vodafone daca poate candva sa ma ajute? Sa imi spuna ce are laughing

| Mario_4667 a răspuns:

Cn ma poate ajuta am o problema cu wireless-u imi da ca un fel de eroare Orange World si eu am cartela de Vodafone bagati id meu : ssmash_mario cine se pricepewinking