In Bucuresti au acest servici de asamblare (2-3 persoane care se ocupa), iar toate componentele trebuie sa fie comandate tot prin ei (PC Serious), pentru a avea garantie pentru ele.
Asamblarea costa 20 lei /component asamblat, deci te poate costa cateva sute de lei.
Nu cred ca am vazut optiunea asta la eMAG, in schimb o gasesti la pcgarage. Aveau si montare componente si testare si update de bios pe la produsele amd.
Salutare! Aveti aceasta optiune pe site la PcGarage. Va puteti alege piesele si selectati acolo ca doriti montaj. De asemenea ii puteti ruga sa verifice daca sunt compatibile componentele intre ele.
Puteti la final sa adaugati codul de reducere: VU2AATJJ si primiti o mica reducere la comanda
EMag este doar o firma care concentreaza vanzarile.
Ei NU asambleaza NIMIC si nici nu acorda garantie pentru produsele vandute.
Pentru a asambla un PC din componente si a avea si garantie, trebuie sa fie montat si testat de o firma de calculatoare specializat si acreditat de fabricantii componentelor PC-ului.
Ba da eMAG oferă asamblarea componentelor directa + cu testări am cautat si am gasit în secțiunea https://www.emag.ro/help/asamblare-componente/ Doar ca nu înțeleg ai nevoie de o anumită garanție specifică.
Ce nu intelegi din fraza: "In cazul in care ti-ai ales un sistem desktop pe componente, se poate realiza asamblarea la cerere doar in Showroom Bucuresti. Pentru orice componenta adaugata pe placa de baza, taxa de asamblare este de 20 lei"?
Aha, dar par simple condițiile, doar in showroom in B din link ul tau.